Μια φορά και έναν καιρό…

…Ήταν μία πρικίπισσα διαφορετική. Το μόνο που ήθελε ήταν να γνωρίσει αυτόν τον κόσμο, και τα κατάφερε! Ήρθε στη ζωή μας και τη γέμισε με δώρα και σοφία.

Την προηγούμενη Κυριακή 2/7/2017 βαφτίσαμε τη μικρή μας πριγκίπισσα. Και το όνομα αυτής Θεοδώρα Σοφία. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Γενέθλιου Θεοτόκου,  ένα εκκλησάκι κτισμένο σε ύψωμα με θέα μέχρι τη θάλασσα! Παρέα μας σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα είχαμε λίγους φίλους και καλούς! Ο Πάτερ Γεώργιος φρόντισε, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, το μυστήριο να το θυμόμαστε όλοι για πολύ καιρό (εντάξει, εγώ θα το θυμάμαι για πάντα!).

Τα χαρακτηριστικά της τελετής που παρακολουθήσαμε ήταν τρυφερότητα, συγκίνηση, ευαισθησία, ανθρωπιά και πολλή αγάπη. Και όλα αυτά χάρις τον Πατέρα Γεώργιο ο οποίος δε δίστασε να κρατήσει τη μικρή μας αγκαλιά για αρκετή ώρα και να της βρέχει τα χεράκια και τα ποδαράκια της για να την κρατάει δροσερή, καθώς η μέρα ήταν πολύ ζεστή (45 βαθμοί C). Οταν έφτασε η στιγμή για το “βαφτίζεται η δούλη…” την έπιασε απαλά και την ακούμπησε με προσοχή μέσα στην κολυμπήθρα, όπου η μικρούλα μας βρήκε την ευκαιρία να πλατσουρίσει. Και τις τρεις φορές που έπρεπε το μωρό να μπει στο νερό, οι κινήσεις του παπά ήταν κυριολεκτικά αέρινες! Όταν φόρεσε τα βαφτιστικά της, ο πάτερ την κράτησε αγκαλιά, είπε σε όλους τους παρευρισκόμενους δυο λόγια για το μυστήριο και μετά, μαζί με τη νεοφώτιστη μπήκαν στο Ιερό. Οι ευχές του ζεστές και ανθρώπινες ακριβώς όπως και το μυστήριο που είχε μόλις τελέσει. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Μετά το μυστήριο, στον καταπληκτικό προαύλιο χώρο της εκκλησιάς, κεράσαμε τους καλεσμένους μας τα καταπληκτικά εδέσματα, αλμυρά και γλυκά, του Deli Chef Catering.  Το φαγητό ήταν νόστιμο (με τα χοιρινά καλαμάκια να κλέβουν τις εντυπώσεις), τα ποτά δροσερά (και άφθονα), τα γλυκάκια στο τέλος παγωμένα (κάτι που όλοι μας το είχαμε μεγάλη ανάγκη, λόγω του καύσωνα) και φυσικά το προσωπικό (κ. Σπύρος και κ. Θοδωρής) άψογο!

Όλοι οι καλεσμένοι μας φεύγοντας πήραν και από μία μπομπονιέρα και φυσικά οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τις σαπουνόφουσκες (η συνταγή για καταπληκτικές σαπουνόφουσκες θα παρατύνει τη διασκέδαση)!

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους συγγενείς μας που τίμησαν το κοριτσάκι μας με την παρουσία τους! Τους ευχομάστε υγεία και ευτυχία! Επίσης χαιρόμαστε που τους έχουμε δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι ανυπομονησίας! Ανυπομονούμε να δούμε τη διαφορετική μας πριγκίπισσα να μεγαλώνει και να ανθίζει σαν λουλουδάκι ξεχωριστό! Όπως όλα τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, έτσι και το δικό μας, ήρθε για να τον κάνει ομορφότερο με τη διαφορετικότητά του!

 

Spread the love

Σχολιάστε