Σε ευχαριστούμε Καλή μας Νεράιδα!

Την Πέμπτη το βραδάκι, 2 μέρες πριν φύγω για διακοπές, είχα έξοδο! Φόρεσα τα καλά μου (εννοείται το κραγιόν μου) και πήγα για ποτάκι με τις παιδικές μου φίλες! Να σας ενημερώσω ότι αυτό το ποτάκι το κανονίζαμε από τις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα για Δευτέρα 3/7! Είχαμε, και έχουμε, ομάδα στο messenger “Συνάντηση Δευτέρα βραδάκι”… Πριν καν συναντηθουμε είχαμε ήδη γελάσει πολύ…!

Το βραδάκι που λέτε αρχικά έγινε απογευματάκι (και όχι Δευτέρα): συνάντηση με τα μωρά μας στο σπίτι μιας φίλης. Ήταν μία καλή ευκαιρία να δώ και μία φίλη μαζί με το μωρό της που μένουν Γαλλία. Υπέροχο μωρό! Χαμογελαστός, κοινωνικός, εκφραστικός! Απλά φανταστικός! Το δωράκι που του πήρα ήθελε αλλάγη επειγόντως: ο μικρούλης μας είναι ψηλός σαν τους γονείς του! Βλέπετε τον είχα δει μόνο από φωτογραφία…

Το βραδάκι λοιπόν το κρατήσαμε και αλλάξαμε απλά τη μέρα. Η βραδιά ήταν αρκετά ζεστή και γλυκιά. Συναντηθήκαμε σε έναν υπέροχο κήπο στα Βόρεια προάστια. Η συνάντηση έκρυβε μία έκπληξη: μία φίλη από τα παλιά νιόπαντρη! Χάρηκα πολύ και που την είδα και που ήταν τόσο ευτυχισμένη! Πέντε φίλες (και ένα αγόρι κρυμμένο τρυφερά…), που δεν τα λένε συχνά, λόγω απόστασης (βλέπετε είναι και αυτοί οι ξενιτεμένοι) και καθημερινότητας, που όμως ήταν λες και δεν είχαμε πάψει ποτέ την καθημερινή επαφή. Λες και μόλις είχαμε σχολέσει από 6ωρο!

Είναι τόσο μαγικές οι παιδικές φιλίες! Η Barbie (και η Bi-bi-bo μη σας πω…), το πρώτο μπλούζ, η πρώτη σχέση, το πρώτο φιλί. Το 1ο διαγώνισμα κάτω από τη βάση, το Πανεπιστήμιο, (τα τσιγάρα), τα ποτά και τα ξενύχτια. Μετά παύση και σκοτάδι. Να χάνεσαι με ανθρώπους χωρίς λόγο…

Και ξαφνικά ένα μήνυμα στο facebook και όλα ξανά στην πρίζα! Σαν να μην πέρασε μία μέρα: δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, όλα ήταν εκεί! Σκέτη μαγεία! Λες και η καλή νεράιδα μας άγγιξε με το ραβδί της (ξέρετε, εκείνο με το αστεράκι στην άκρη…) και απλά μηδενίσαμε το χρόνο! Αν είναι έτσι, σε ευχαριστούμε καλή μας νεράιδα!

Καλό ΣΚ!

Spread the love

Σχολιάστε