Τούρτα Γενεθλίων (Παρλιάρος)

Υλικά για τσέρκι διαμέτρου 24 εκ.

Παντεσπάνι

5 αυγά

125γρ ζάχαρη

125γρ αλεύρι κοσκινισμένο

20γρ κακάο

 

Για το σιρόπι

400γρ νερό

250γρ ζάχαρη

Για την κρέμα

550γρ κουβερτούρα απλή ή γάλακτος κομματιασμένη

125γρ κρέμα γάλακτος

400γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σα γιαούρτι

125γρ γάλα

6 κρόκοι αυγών (το ασπράδι διατηρείται για 10 μέρες στο ψυγείο! Ότι πρέπει για ομελέτες!)

ΠερισσότεραΤούρτα Γενεθλίων (Παρλιάρος)

Μια Χαλαρή Βραδιά Με Φίλους, Vol.2: Τραγανή Τάρτα Λαχανικών & Αλμυρά Μπισκότα

Όπως σας έχω ξαναπεί στο 1ο μέρος του άρθρου, vol.1 οι βραδιές αυτές είναι οι αγαπημένες μου! Αλλά δε θα πω περισσότερα, θα μπω κατευθείαν στο ψητό! Συνταγών συνέχεια, λοιπόν!

ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΑΡΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Υλικά:

  • 3 μπάλες μοτσαρέλα
  • 2 κολοκοθάκια μέτρια
  • 4 τομάτες
  • 1 μελιτζάνα
  • 1 συσκευασία τομάτα κον κασέ
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • τυρί τριμμένο
  • λίγο λάδι

Εκτέλεση:

ΠερισσότεραΜια Χαλαρή Βραδιά Με Φίλους, Vol.2: Τραγανή Τάρτα Λαχανικών & Αλμυρά Μπισκότα

Μια Χαλαρή Βραδιά Με Φίλους, Vol.1: Μους Καπνιστού Σολωμού & Ντιπ Τυριού Με Ξηρούς Καρπούς

Αυτές οι βραδιές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι οι αγαπημένες μου! Φίλοι, κρασάκι, μπυρίτσα, τσιπουράκι ή ότι θέλει ο καθένας στην παρέα, μόνα

Photo by Vinicius Amano on Unsplash

τους δεν πάνε! Πρέπει να συνοδεύονται από νοστιμιές εύκολες στην εκτέλεση αλλά και στο φάγωμα! Την τελευταία φορά που είχαμε φίλους στο σπίτι το μενού είχε ποτό (κρασάκι, μπύρα και ρακί) και ντιπ τυριού με ξηρούς καρπούς, μους καπνιστού σολωμού, τάρτα λαχανικών και αλμυρά κουλουράκια. Εννοείται ότι φάγαμε και γλυκό! Ελαφρύ και υγιεινό από τα Slim Bites στην Ν. Ερυθραία.

 

ΜΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Υλικά:

  • 800γρ σολωμό καπνιστό
  • 200γρ τυρί κρέμα
  • 3 κοκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  •  5γρ. ζελατίνη σε φύλλα
  • 3 κ.σ. νερό
  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 200γρ γιούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. σάλτσα τσίλι και λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση:

ΠερισσότεραΜια Χαλαρή Βραδιά Με Φίλους, Vol.1: Μους Καπνιστού Σολωμού & Ντιπ Τυριού Με Ξηρούς Καρπούς

Πασχαλινά Κουλούρια

Το ξέρω ότι δεν προτοτυπώ, αλλά αυτά τα κουλουράκια θα τα λατρέψετε!

Υλικά:

  • 500γρ. βούτυρο γάλακτος
  • 350γρ ζάχαρη
  • 4 αυγά + 1 κρόκο για επάλειψη
  • 1/2 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού
  • ξύσμα από 3 πορτοκάλια
  • 1/2 φακελάκι Baking Powder
  • 2 βανίλιες
  • 1 πρέζα μαστίχα ,1 πρέζα αλάτι
  • 1350 γρ αλεύρι μαλακό
  • 1 κγ σόδα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Θέλουν αρκετό χτύπημα ,ίσως και 30 λεπτά. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά στο μίξερ. Προσοχή: το αλεύρι το βάζουμε λίγο λίγο γιατί μπορεί να μην το πάρει όλο. Οπωσδήποτε κρατήστε τα 350γρ για το ζύμωμα πιο μετά. Εντομεταξύ έχουμε βάλει τη σόδα μέσα στο χυμό και το προσθέτουμε στον κάδο. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Μετά τη μεταφέρουμε σε λεκανίτσα και αρχίζουμε το ζύμωμα με τα χέρια για λίγο, προσθέτοντας αλεύρι τόσο ώστε η ζήμη μας να γίνει λεία και να μην κολλάει στα χέρια μας. Το αλεύρι που πήραν συνολικά τα κουλουράκια μου ήταν περίπου 1,1 κιλό συνολικά. Αυτό ανάλογα τη θερμοκρασία της μέρας μπορεί να αλλάξει. Τώρα ήρθε η ώρα να πλάσουμε τα πασχαλινά κουλούρια μας. Ετοιμάστε σε ένα μπολ το υλικό της επάλειψης: 1 κρόκος, λίγο νερό και λίγο ζάχαρη. Με το πινέλο “βάψτε” τα πασχαλινά κουλούρια σας  Στρώστε λαδόκολλα στο ταψί πριν τα τοποθετήσετε και ψήστε τα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Καλή διασκέδαση! Καλή απόλαυση! Καλό Πάσχα!

 

Μηλόπιτα Με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής (Creme Patisserie)

Για μένα η χρυσή περίοδος της μηλόπιτας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος… Έρχονται οι φράουλες, τα κεράσια, τα βερύκοκα, τα καρπούζια, το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Αλλά σε αυτήν την εποχή που πάει να τελειώσει της αξίζει το καλύτερο φινάλε: Μηλόπιτα με Creme Patisserie!

Υλικά για τη βάση:

300γρ αλεύρι μαλακό

100γρ ζάχαρη άχνη

250 γρ βούτυρο αγελαδινό παγωμένο

1 πρέζα αλάτι

1/2 κγ κανέλλα

Υλικά για την κρέμα:

180γρ λευκή σοκολάτα

1lt γάλα

80-100γρ ζάχαρη

6 κρόκους

2κγ εκχύλισμα βανίλιας (υπάρχει στα σούπερ μάρκετ)

80γρ corn flour

100γρ βούτυρο αγελάδος

Υλικά για τη γέμιση:

5-6 μήλα κομμένα σε λεπτές φέτες

60γρ ζάχαρη

Αρχίστε με τη γέμιση της πίτας σας. Βάλτε τη ζάχαρη σε αντικολλητικό τηγάνι και αφήστε την να καραμελώσει. Αμέσως μετά βάζετε τα μήλα, τα ανακατεύετε απαλά να καραμελώσουν και κατεβάζετε από τη φωτιά.

Σειρά έχει η βάση. Αν ανατρέξετε στο άρθρο Τάρτα Με Κολοκύθα θα δείτε ποια ακριβώς είναι η διαδικασία (έχει και εικόνες!) ώστε να πετύχουμε την τέλεια βάση. Να σημειώσω ότι στο προτεινόμενο άρθρο τα υλικά διαφέρουν αλλά η διαδικασία είναι ίδια. Επομένως βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη βάση και αρχίζουμε το τρίψιμο! Μόλις ενσωματώσουμε όλα μας τα υλικά, βουτυρώνουμε ένα στρογγυλο ταψάκι, απλώνουμε τη ζύμη μας με τα χέρια ομοιόμορφα καλύπτοντας μόνο τον πάτο του ταψιού και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Δε χρειάζετε να βάλουμε τη ζύμη στο ψυγείο.

Για τη creme patisserie πάλι θα σας παραπέμψω στο άρθρο Εκμέκ Μελομακάρονα όπου θα δείτε τη σωστή προετοιμασία της κρέμας και με τη βοήθεια εικόνων! Η διαφορά στην παρούσα συνταγή είναι ότι αφού έχει γίνει η κρέμα μας και την κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τεμμαχισμένη τη λευκή σοκολάτα, πάντα ανακατεύοντας.

Ας συναρμολογήσουμε το γλυκό μας. Περιχύνουμε τη βάση μας με την κρέμα και από πάνω βάζουμε ομοιόμορφα τα καραμελωμένα μας μήλα. Ψήνουμε το γλυκό μας στο γκριλ μέχρι τα μηλαράκια μας να γίνουν χρυσαφένια! Η μηλόπιτα είναι έτοιμη!

Το σπίτι σας φα μυρίσει βούτυρο, κανέλα, βανίλια και γλυκό μήλο! Καλή απόλαυση, με καλή παρέα πάντα!

Γλυκό Στο Ποτήρι

Φέτος στο σπίτι μας θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο οικογενειακά! Και για αυτό το λόγο φτιάξαμε και γλυκό. Ένα γλυκό εύκολο το οποίο το βάλαμε στο ποτήρι και του δώσαμε λίγο από το χρώμα της ημέρας!

Για το γλυκό στο ποτήρι θα χρειαστείτε:

Υλικά:

  • 200γρ κρέμα γάλακτος
  • 40γρ ζάχαρη
  • 3 κρόκους αυγών
  • 4γρ ζελατίνη σε φύλλα
  • 1/2 κλωναράκι βανίλια
  • μπισκότα βουτύρου για τη βάση. Αν θέλεις να τα φτιάξεις δες τη συνταγή εδώ.
  • μπισκότα με γεύση φράουλα. Θα βρείτε μπισκότα φράουλας σε ενημερωμένους φούρνους. Φροντίστε να είναι ροζ!

Σημείωση: η ποσότητα του μπισκότου είναι κατά βούληση! Βάλτε όσο θέλετε και όσο σας αρέσει!

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε πολύ κρύο νερό για να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός των μπισκότων), το τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύομε συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά λίγο πριν βράσει. Αν έχετε θερμόμετρο, θα πρέπει να αποσυρθεί από τη φωτιά το μείγμα γύρω στους 86 βαθμούς Κελσίου. Στραγγίζουμε τα φύλλα ζελατίνης, τα βάζουμε στο ζεστό μείγμα και ανακατεύουμε με το μίξερ για να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια αδειάζουμε την κρέμα μας σε ένα μπολ και τη σκεπάζουμε με ζελατίνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στην επιφάνεια (για να μη δημιουργηθεί κρούστα) και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Μπορούμε να τη βάλουμε και στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Για να στήσουμε το γλυκό μας θα πρέπει να μαλακώσουμε την κρέμα μας ανακατεύοντάς την ή με αυγοδάρτη ή με μίξερ. Παίρνουμε τα ποτηράκια μας (φτάνει για 4 μεγάλα, χαμηλα ποτήρια, πχ. του ουίσκι), βάζουμε μπισκότο βουτύρου και λίγο φράουλας στη βάση, στρώνουμε με κουτάλι κρέμα και τελιώνουμε με λίγο μπισκότο στην επιφάνεια. Αν θέλετε μπορείτε να εμπλουτίσετε τη γεύση του γλυκού σας με λίγο ψιλοκομμένο φουντούκι στη βάση αλλά και στο γαρνίρισμα! Το γλυκό σας είναι έτοιμο!!! Γλυκό στο ποτήρι για όλη την οικογένεια! Καλή απόλαυση!

Happy Valentine’s Day!

Πανεύκολα Muffins Μαρμπέ Για Πρωινό (και όχι μόνο!)

Τι θα λέγατε αυτό το ΣΚ να φτιάχνατε για όλους στο σπίτι σας πανεύκολα και νοστιμότατα muffins; Θα είναι μία πολύ ωραία και γευστική έκπληξη για όλη την οικογένεια όταν θα τα εμφανίσετε στο τραπέζι την ώρα του πρωινού. Έξάλλου τα Σαββατοτοκύριακα είναι μία καλή αφορμή να κάτσουμε όλοι μαζί και να πάρουμε το πρωινό μας! Ειδικά για όσους από εμάς που έχουμε μικρά παιδιά, το πρωινό και ταυτόχρονο ξύπνημα είναι αναπόφευχτο! Πάρτε χαρτί και μολύβι ή απλά πατήστε “print”:

Υλικά:

  • 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κγ baking powder
  • 200γρ ζάχαρη
  • 125γρ λιωμένο βούτυρο αγελαδινό
  • 1 βανιλίνη
  • 2 αυγά
  • 30γρ κακάο
  • νερό
  • 70γρ γάλα
  • ταψάκι για muffins
  • λαδόκολλα κομμένη σε τετράγωνα 15εκΧ15εκ ή χαρτάκια για muffins

Εκτέλεση:

Προθερμένουμε το φούρνο στους 170°C στον αέρα και ξεκινάμε την εκτέλεση της συνταγής. Βάζετε το κακάο σε ένα μπολ και προσθέστε για αρχή 3 κσ νερό. Ανακατεύετε μέχρι να έχετε μία αλοιφή. Επειδή μπορεί να μη φτάσει το νερό, συνεχίζετε να προσθέτετε νεράκι με το κουτάλι και κάθε φορά ανακατεύετε μέχρι να σχηματήσετε μία αλοιφή.

Στο μίξερ χτυπάτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανιλίνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα σας. Προσθέτε 1 – 1 τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Συνεχίζετε με το αλεύρι, το baking και το γάλα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πέρνετε από το μείγμα που μόλις χτυπήσατε ένα φλιτζάνι και το ανακατεύετε με το κακάο. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει το νέο μείγμα σοκολατένιο.

Βάζετε τη λαδόκολλα ή τα χαρτάκια, τα τοποθετείτε στις θέσεις στο ταψάκι σας και γεμίζετε: 1 κσ λευκό μείγμα, 1 κγ σοκολατένιο μείγμα και τελειώνετε με 1 κσ από το λευκό. Έτσι γεμίζετε όλες τις θήκες. Θα σας βγουν 10 – 12 muffins. Εμένα την τελευταία φορά μου βγήκαν 10… Έχω βγάλει και 11 αλλά και 12… Γιατί όμως? Παίζει ρόλο το κουτάλι που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά και το χαρτί. Με τη λαδόκολλα μπορείτε να γεμίσετε λίγο παραπάνω τις θηκούλες, αλλά αν χρησιμοποιήσετε χαρτάκια ψησίματος, τότε δεν πρέπει να γεμίσετε τις θήκες πάνω από τα 3/4 (σε αυτήν την περίπτωση αρχίστε να γεμίζετε με κουταλάκι του γλυκού).

Καλή απόλαυση! Καλό Σαββατοκύριακο!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε: τα νόστιμα τα απολαμβάνουμε μόνο με παρέα! Γίνονται πιο νόστιμα!

Τάρτα Με Κολοκύθα

Η τάρτα για μένα είναι μία υπέροχη λύση για ένα πλούσιο ορεκτικό (να μην πω και κυρίως πιάτο στην καθημερινότητά μας) σε κάποιο τραπέζι με φίλους, αλλά και σε κάποιο πιο επίσημο. Οι παραλλαγές που μπορούμε να έχουμε είναι ΠΟΛΛΕΣ! Ξεκινάμε από τη βασική συνταγή για τη βάση για τάρτα και αφήνουμε τη φαντασία μας, την όρεξή μας και διάθεση μας να δημιουργήσουν. Η τάρτα σα ζύμη είναι τόσο εύκολη που πραγματικά θα ξεχάσετε το φύλλο κουρού από το ψυγείο του σούπερ μάρκετ!

Υλικά για τη βασική ζύμη τάρτας:

  • 1 αυγό
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 150γρ. βούτυρο αγελάδος
  • αλάτι, αν η τάρτα μας θα είναι αλμύρη (1 πρέζα)
  • ζάχαρη, αν η τάρτα μας θα είναι γλυκιά (1 πρέζα)
  • 2 – 3 κ.σ. νερό αν χρειαστεί

Εκτέλεση:

Τα… ψύχουλα που έγιαν ζύμη!
Το στρώσιμο-μπαλώματα και η τάρτα καθώς βγαίνει από το φούρνο, γιαμ!

Τρίβουμε το βούτυρο με το αλεύρι μέχρι να δημιουργήσουμε… ψύχουλα. Προσθέτουμε το αλάτι (ή τη ζάχαρη), το αυγό και ζημώνουμε. Αφού πεδέψουμε λίγο το ζυμάρι μας, τότε προσθέτουμε το νεράκι μας. Μην προσθέσετε και τις 3 κουταλιές αμέσως. Ρίξτε μία, ζυμώστε και αν χρειαστεί προσθέστε και άλλη. Συνήθως εγώ κάθε φορά που τη φτιάχνω δε βάζω παραπάνω από 2 κουταλιές της σούπας. Αφού ζυμώσετε και αποκτήσετε ένα ομοιογενές ζυμαράκι, το κάνετε μπαλίτσα, το τυλίγετε με μία μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Εγώ όταν φτιάχνω τάρτα, ετοιμάζω το ζυμάρι από την προηγούμενη και το βγάζω 10 λεπτάκια πριν από το ψυγείο. Αν δεν έχετε πυρίμαχη φόρμα για τάρτα, τότε καλό είναι να αλείψετε το ταψάκι σας με λίγο βούτυρο πριν αρχίσετε το στρώσιμο. Ο τρόπος που στρώνω εγώ την τάρτα στη φόρμα είναι άκρως επαγγελματικός και επιστημονικός: όπως βλέπετε και στη φωτό (δεξιά) παίρνω λίγο από το ζυμάρι και στρώνω σιγά σιγά όλη την επιφάνεια, σαν μπαλώματα! Μην ξεχάσετε να φτιάξετε “φράχτη” για να κάτσει η γέμιση.  Αφού στρώσετε τη ζύμη, τρυπίστε την με ένα πηρούνι και ψήστε την για 10 λεπτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στος 180°C.

Υλικά για τη γέμιση:

  • 1 κρεμμύδι κομμένο
  • 1 αυγό
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. κολοκύθα κομμένη σε κύβους (αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και παραπάνω!)
  • 400γρ τυρί κασέρι πικάντικο τριμμένο (το Διβάνη είναι η πρότασή μου!)
  • 60 γρ. γαλλικό κατσικίσιο τυρί (αν δε σας αρέσει μπορείτε να βάλετε όποιο άλλο κρεμώδες τυρί θέλετε)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κουρκουμά

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι το κρέμμυδι και την κολοκύθα μέχρι να μαλακώσουν. Μετά περάστε τα από το multi ίσα για να “σπάσετε” την κολοκύθα. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφού τα ανακατέψετε, περιχύνετε τη βάση που έχετε στο φούρνο και συνεχίζετε το ψήσιμο για 30 λεπτά ακόμα. Η τάρτα σας είναι έτοιμη! Δε χρειάζεται να την ξεφορμάρετε, απλά απολαύστε την!

Καλή σας όρεξη!

Α, μην ξεχνάτε τα νόστιμα στη ζωή σας να τα απολαμβάνετε με παρέα!

Εκμέκ Μελομακάρονα

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να ανακυκλώσουμε τα μελομακάρονα που (ίσως;) μας έχουν μείνει! Εγώ φέτος σκέφτηκα κάτι διαφορετικό από κορμό ή τάρτα σοκολάτας. Σκέφτηκα να παραποιήσω το αγαπημένο εκμέκ καταϊφι…

Υλικά:

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής:

  • 750ml γάλα
  • 150γρ ζάχαρη
  • 80γρ corn flour
  • 250γρ κρέμα γάλακτος
  • 6 κρόκοι αυγών
  • μία βανιλίνη ή φρέσκια βανίλια
  • 20-25γρ βούτυρο αγελάδος

 

ΠερισσότεραΕκμέκ Μελομακάρονα

Βασιλόπιτα

Η πιο νόστιμη βασιλόπιτα που φτιάξατε ποτέ είναι η βασιλόπιτα που φτιάχνουμε κάθε χρόνο στο σπίτι μας!

Υλικά:

  • 400γρ ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 260γρ πορτοκάλια βρασμένα και πολτοποιημένα (υπολογίστε 2 πορτοκάλια)
  • 250γρ ελαιόλαδο
  • 500γρ φαρίνα (ή αλεύρι με 1 κγ baking powder)
  • 1κγ μαχλέπι και μαστίχα

Εκτέλεση:

Σημαντικό: όταν θα βράζετε τα πορτοκάλια φροντίστε να αλλάξετε το νερό 2-3 φορές, δηλαδή κάθε 5 λεπτά, για να ξεπικρίσουν τα πορτοκάλια και η βασιλόπιτά σας να είναι απλά τέλεια! Εγώ συνήθως τα βράζω από την προηγούμενη μέρα. Πότε δε βράζω 2 πορτοκάλια, πάντα βάζω και ένα ακόμα καλού κακού!

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέρι να αφρατέψουν και να ασπρίσει το μείγμα μας. Προσθέτουμε το λάδι, τα πορτοκάλια, τη φαρίνα (ή το αλεύρι) και τα μυρωδικά. Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε φόρμα με αποσπόμενη βάση και ψήνουμε τη βασιλόπιτα για 60 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στος 170°C. Σε περίπτωση που δεν έχουμε αντικολλητική φόρμα καλό είναι να βουτυρώσουμε ή να λαδώσουμε το σκεύος μας. Όταν κρυώσει η βασιλόπιτα μας την αναποδογυρίζουμε για να βάλουμε το φλουρί. Στη συνέχεια τη διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη ή ό,τι άλλο μας αρέσει! Εμείς φέτος θα βάλουμε και κόκκινα ζουμερά φρούτα μαζί με τον Άγιο Βασίλη… Τα φρούτα του δάσους μπορείτε να τα βρείτε κατεψυγμένα στα σούπερ μάρκετ. Πρέπει να σας πω ότι η ξινή τους γεύση ταιριάζει πολύ με τη γλυκιά και βελούδινη αίσθηση που θα αφήσει η βασιλόπιτα στον ουρανίσκο σας…

Εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!